Loop Martial Arts > Sali Mobile menu icon

Loop Martial Arts

Loop Martial Arts on Pitäjänmäellä toimiva kamppailusali, jossa voi harjoitella ammattilaisohjauksessa brasilialaista jiujitsua, lukkopainia, vapaaottelua ja pystykamppailua. Tiloista löytyy myös erinomaiset mahdollisuudet omatoimiseen harjoitteluun ja myymälä, josta voi ostaa virvokkeita sekä kaikki harjoitteluun tarvittavat välineet ja varusteet.

TIETOA SALISTA

Tarjolla on useita eri tasoryhmiä iän ja edistymisen mukaan, joten kaikille löytyy sopiva tapa harjoitella. Salin opettajat ovat maamme ehdotonta huippua alallaan. Mukana on Suomen-, Euroopan- ja maailmanmestareita. Tarjoammekin ammattitaitoista opetusta jokaiselle harrastajalle, oli sitten tähtäimessä kilpailut tai rauhallinen kunnonkohotus.

Loop Martial Arts:illa on toiminnalliseen harjoitteluun tarkoitettu tila, jossa on mm. kahvakuulia, levytankoja ja kuntopalloja. Jokainen harrastaja saa käyttöönsä avainkortin, jolla voi käydä harjoittelemassa myös ohjattujen harjoitusaikojen ulkopuolella. Salilla on yli 300 m2 tatamia, vapaaotteluhäkki sekä useita erikokoisia nyrkkeilysäkkejä, jotka ovat kaikki harrastajien käytössä.

SIJAINTI KARTALLA

Sali on toiminut maaliskuusta 2014 lähtien täysin uusissa tiloissa Pitäjänmäen juna-aseman välittömässä läheisyydessä osoitteessa Takkatie 7. Espoon Leppävaarasta ja Helsingin ydinkeskustasta pääsee Pitäjänmäen asemalle suoraan A-junalla. Samalle asemalle pysähtyvät myös mm. Elielinaukiolta lähtevät bussit 231, 270, 360K sekä Kampista bussi 39. Herttoniemestä saapuvan bussin 59 ja Eirasta lähtevän bussin 14 päätepysäkit ovat Pajamäessä, josta on ulkoilureitin kautta noin 5 minuutin kävelymatka salille.